Spesialtilpasset skjønnhetspleie

03 april 2023
Johanne Larsen

Hvorfor kan det være så vanskelig å navigere i jungelen av skjønnhetsbehandlinger og egenpleie? Det er ikke så rart, for vi har alle ulike behov, og det er viktig at vi finner ut av hva som passer for nettopp oss for å få spesialtilpasset skjønnhetspleie. Det kan du lese mer om her. 

Hva bør man få profesjonell hjelp til? 

Hårfjerning

Det kan kanskje være fristende å gjøre alt selv. Det er dog ikke alt som burde gjøres på egenhånd hjemme. Noen skjønnhetsavtaler bør utføres av profesjonelle. Det kommer naturligvis an på hvilket nivå du er på og hvor mye du kan om hudpleie, skjønnhetspleie og dine egne behov, men for de beste restulatene er det noen ting som bør overlates i profesjonelle hender. Det kan være alt fra månedlige avtaler som hårfjerning og farging av vipper og bryn til neglestell. 

Det er altså en god ide å se gjennom de behandlingene og rutinene du har og sjekke hva du kan gjøre selv, hvor du faktisk blir fornøyd med resultatet, og hvilke behandlinger du bør prioritere å få gjort profesjonelt. Det kan nemlig være lurt å prioritere godt her, for å få de resultatene du ønsker. Med en kalender der du plotter inn faste avtaler, er du alltid sikker på å være på ditt beste. 

Oppbygg den perfekte rutinen 

Når du har funnet ut av hva som kan gjøres profesjonelt, kanskje på månedlig basis, så er det på tide å oppbygge den perfekte rutinen av det du kan utgjøre på egenhånd. Her er daglig hudpleie relevant for de fleste. Det er lurt å finne ut av hvilke aktive ingredienser vi vil benytte oss av på dagtid, og hvilke som skal virke på nattid. Da er det lurt å først få hjelp av en profesjonell hudpleier, som kan identifisere behov, før vi går ut på egenhånd. 

Flere nyheter