Sånn finner du den beste industrielle støvsuger

30 april 2021
Johanne Larsen

Er du på jakt etter en industriell støvsuger til institusjon eller virksomhet? Så er det noen faktorer du skal se litt ekstra nøye på for å være sikker på at du velger den beste industrielle støvsugeren til nettopp din arbeidsplass.

Hvilke faktorer er viktige? 

Det er noen faktorer som blir spesielt viktig når det kommer til industrielle støvsugere. Det er nemlig viktig at en industriell støvsuger har god sugekraft og gode filtre, som sørger for ren luft når man støvsuger. Det er også svært viktig at alle de tekniske kvalitetene til en industriell støvsuger tilrettelegger for effektiv rengjøring. Som regel er det store flater som skal rengjøres, og derfor skal en industriell støvsuger også være tilrettelagt for dette. Det kan for eksempel være en ryggstøvsuger, som man enkelt kan gå med på ryggen mens man støvsuger og slippe å dra selve støvsugeren etter seg. Det er også viktig at en industriell støvsuger har mye støvkapasitet, altså at man slipper å tømme den så ofte. Det kan fort bli mye støv og skitt på en stor arbeidsplass, og derfor er det spesielt viktig at støvsugeren tåler nettopp dette. 

De fleste store støvsugerprodusenter som Miele og Nilfisk produserer også kraftige industristøvsugere i tillegg til støvsugere til privatmarkedet. 

Gjør grundig rent 

Spesielt på institusjoner og i store kontorlokaler, er det svært viktig at det blir gjort grundig rent, og her spiller en støvsuger en avgjørende rolle. Det er nemlig sånn at en industristøvsuger som regel er kraftigere enn en vanlig støvsuger, men blir også utsatt for mer slitasje på grunn av daglig og omfattende bruk. Derfor er det viktig å tenke over at man kanskje skal investere i kvalitet for å få en industristøvusger som holder lenge og som kan utføre oppgavene tilfredsstillende, ikke bare akkurat nå, men også om mange år. Renhet har mye å si for trivsel, og derfor er dette spesielt viktig på arbeidsplasser. 

Flere nyheter