Sånn blir du en som klarer å holde det rent rundt seg

01 januar 2023
Johanne Larsen

editorial

Det er kanskje ikke så mye som skal til som du tror å bli en person som er god til å vaske og holde det rent rundt seg. Med noen få triks, og det riktige utstyret, kan det bli deg. Det skal vi se litt nærmere på her. 

Dette skal du fokusere på

Det er noen enkelte ting man kan fokusere på for å holde det pent og rent rundt seg til en hver tid. Det er faktisk sånn at man kan bli bedre på det, akkurat som det er sånn at man kan bli bedre på alle mulige andre ting med fokus og øvelse. Hvis du er typen som ikke er god til å vaske i forveien, kan du altså bli det bare med få grep. Mye av det handler faktisk om rutine. Det er viktig. ha en god rutine for både støvsuging og rengjøring av flater, for å holde det rent til en hver tid. Det gjør også at man i mye større grad slipper de store skippertakene som skal til inne i mellom, når man skal vaske. Det at man holder det rent jevnlig gjør også at man kan nye det rene.  

Ikke bare rent inne

vannslangene

Det er jo ikke sånn at det bare er inne det skal være rent, hvis man vil bli mester i å vaske. Det er også sånn at man burde gjøre rent på utearealer, hvis det skal være helt rent. Har du en terrasse eller hage, er dette spesielt viktig. 

Man kan også bruke vannslangene for å få det helt rent ute. Da kan man samtidig vanne planter og blomster, og det kan være en stor fordel. Men man kan også bruke vannslangene til å spyle fliser og havemøbler rene. Det er lurt å investere i dette hvis man vil at uteområdet også skal bli grundig rent. 

Flere nyheter