Leker til alle aldersgrupper

23 mai 2022
Johanne Larsen

editorial

Det kan fort bli litt av en labyrint å skulle finne frem til riktige leker til riktig aldersgruppe – kanskje spesielt hvis man ikke har barn selv, men skal kjøpe til en nevø, niese eller venners barn. Da er det greit å ha noen peilemerker å gå etter, så man treffer helt riktig. Det er nemlig ekstra morsomt å være den som kommer med en gave som barnet blir glad for og får mye glede av. 

Sånn finner du riktig leke til riktig aldersgruppe 

Alle har vært barn en gang og vet at de aller morsomste presangene, ja, det var de som inneholdt leker. Myke pakker som sokker og andre praktiske ting, ja, det var nok noe av det mest kjedelige. Det beste var harde pakker med avslørende innpakningspapir fra en lekebutikk. 

Leke butikk

Du kan være den som gir den morsomme presangen, men det er jo også viktig at innholdet er like gøy. Det kan være litt vanskelig å treffe med alder og målgruppe når det kommer til leker. Det som er lurt å huske på, er at det som regel står en aldersanvisning på pakken. Det kan dog være lurt å ikke velge altfor smalt, så det er noe barnet kan leke med over lenger tid. Noen ting er jo også tidløse – kanskje kan du velge noe som du synes det var gøy å leke med da du var barn, og spre gleden videre? Det er mange leker som har fantes i lekebutikken i nye utgaver gjennom flere tiår, og som kan glede nye generasjoner i dag. 

Finn leker på nettet

Du kan heldigvis enkelt finne akkurat det du leter etter på nettet. Leke butikk på nett gir et større utvalg enn i fysiske butikker, og du har mer å velge mellom så du kan treffe helt riktig. Her er det som regel også enkelt å finne leker etter alderskategori.

Flere nyheter