Led strips kan brukes til mange ting

04 november 2021
Johanne Larsen

editorial

Det er mange som ikke vet hvor mye led strips egentlig kan brukes til. Her skal vi se litt nærmere å hvorfor du bør vurdere led strips når du skal innrede, og hvordan du kan bruke dem. Det er nemlig noe som kan gjøre stor forskjell, selv om det er forholdsvis enkelt. 

Frisk opp ungdomsrommet

Er det kanskje på tide å ominnrede rommet fra barnerom til ungdomsrom? Da er det mange enkle grep du kan ta i bruk for å få det til å virke litt kulere og litt mindre barneromsaktig. Det kan for eksempel være ved hjelp av led strip. Det gir nemlig lysdetaljer som er litt utenom det vanlige.

Da får du også mulighet for å innrede med lys på en måte som gjør at man kan bruke kreativiteten på spennende vis. Her kan ungdommen selv få innflytelse på hvordan det skal se ut, så det kan bli helt etter personens egen smak. Det er perfekt når man bare trenger en liten forandring, og ikke nødvendigvis skal pusse opp fra tak til gulv.

 

Grønnere lys

Det er jo faktisk sånn at led som regel er mye grønnere enn tradisjonelle lyspærer. Det er rett og slett fordi led-lys bruker mindre energi og varer lenger. Det er med andre ord to store fordeler. Du slipper å skifte ut lyspærene så ofte, og dermed slipper du også å bruke penger på å kjøpe nye like ofte, og du kan få en lavere strømregning fordi pærene bruker mye mindre strøm.

Det er jo ikke bare bra for miljøet, det er også bra for deg. Det blir også mindre avfall når ting varer lenger, og det er også et perspektiv man med fordel kan ta med seg i bakhodet når man skal lage led strips på ungdomsrommet eller skifte ut lyspærene i resten av huset. 

Flere nyheter