Lamper fra danske HAY gir interiøret et løft

26 oktober 2020
admin

Lamper fra danske HAY gir interiøret et løft

Det er nok ikke mange som har vært i København uten å være innom HAY. Eller kanskje bare sett den flotte butikken deres utenfra, den som ligger over flere etasjer på torvet med storkespringvannet. Det føles som å gå inn i en utrolig flott leilighet. Det er en helt annen følelse enn å gå inn i en vanlig butikk.

Noe av det man blir forelsket i hos HAY er det flotte lampene og i Norge kan man heldigvis få dem hos lampemesteren. Du kan se hele utvalget på https://lampemesteren.no/hay/ og se på alle de flotte lampene fra HAY.

Moderne livsstil og design

Danske HAY ble grunnlagt i 2002 og har siden da tatt både Danmark, Skandinavia og verden med storm. Deres tolkning av moderne design og livsstil er både sofistikert og industriell på en og samme tid og representerer den danske design-sjelen gjennom det både minimalistiske, men ekspressive uttrykket sitt.

Viktig for velvære og humør

Alle som bor i Skandinavia vet hvordan mørket påvirker oss, men vet vi hvordan lyset påvirker oss inne i den mørketiden? Belysning har makten til å påvirke både helse, velvære og humør, så det å velge flott belysning handler om mye mer enn nettopp det.

HAY designer for alle de komponentene og uansett om du er på utkikk etter bordlamper, pendler, spisebord-belysning eller noe helt annet kan du mest sannsynlig finne det blant de både klassiske og moderne lampene som finnes i sortimentet til HAY. Det handler om mye mer enn lys, om mye mer enn estetikk, om mye mer enn personlig uttrykk. Det handler om å gjøre noe bra for oss selv, om å gi oss selv de aller beste forutsetningene for en bra vinter. Ganske nydelig at man kan få de aller fleste lampene deres hos lampemesteren.

Flere nyheter