Hjelp til alkoholmisbruk

22 mars 2019
Maria Laugesen
Hjelp til alkoholmisbruk

Rusavhengighet er en alvorlig problematikk som alt for mange personer dessverre sliter med. Det kan tilmed være at du selv, eller en nær deg, kjenner til problemet. Dessverre er det også noe som veldig mange står alene med, og det er på ingen måter hensiktsmessig. Det er viktig å få den riktige hjelpen så fort som mulig, slik at man kan komme seg ut av avhengigheten og skape den fremtiden man ønsker for seg selv og folkene rundt seg. Mange pårørerende føler samtidig at det er vanskelig å hjelpe, rett og slett fordi de ikke har nok kjennskap til problemet eller de riktige redskaper til å tilby hjelp.

En avrusningsklinikk er en veldig god løsning for personer som sliter med rusavhengighet. Her er du sikker på å få den riktige hjelpen av folk som vet hvordan problemet skal håndteres. Her er det fokus på den enkelte, og personalet hjelper klientene til å komme seg ut av avhengigheten på en hensiktsmessig og holdbar måte. 

Vil du selv i kontakt med en avrusningsklinikk, da kan du med fordel velge en plass med mange års erfaring og ansatte med den nødvendige utdanning og kompetanse. Det er essensielt å velge en klinikk, der klienten er i sentrum, slik at de tar hånd om deg på den best mulige måten. Hvis du er i tvil, da er det selvfølgelig en mulighet å kontakte en avrusningsklinikk nær deg for å høre mer om hvordan forløpet fungerer, og få alle de nødvendige informasjoner. Slik kan du bli klokere på om det er en løsning for deg eller en nær pårørerende. Hos klinikken Heimveg får du tverrfaglig behandling av rusavhengighet i skjermede omgivelser, slik at du kan føle deg trygg på situasjonen hele veien gjennom. Kontakt de og ta en snakk om hva de kan tilby deg eller en pårørende.

Flere nyheter