Finn din personlige innredningssgil

31 mai 2021
Johanne Larsen

De aller fleste av oss drømmer om et hjem som sier noe om hvem vi er, som oser av eleganse og personlig stil, men hvordan finner man egentlig frem til det? Her skal vi se litt nærmere på hvordan du kan finne frem til din personlige innredningsstil og innrede et personlig drømmehjem. 

Hvem er du?

Å finne sin personlige stil handler om å definere hvem man er, hva man vil fortelle om andre, og hvilke ting som representerer ens personlighet. Det trenger faktisk ikke å være så bokstavelig at det er ting eller bilder, selv om det er en mulighet, det kan også bare være noe så enkelt som å bruke spesielle farger og teksturer. Alle mennekser har et forhold til farger, og det er noe som vekker følelser hos oss. Derfor er også dette noe som vi kan bruke når vi skal innrede personlig. Det er nemlig mulig å la fargene snakke for oss.

Hvis du har en yndlingsfarge, eller kanskje flere farger i kombinasjon som sier noe om deg, som gir en spesiell følelse eller stemning, så kan faktisk det være utgangspunktet for din personlige innredningssgil. Å innrede personlig handler om å innrede med betydning, og derfor kan det også innebære at man innreder med ting som faktisk har en personlig betydning eller affeksjonsverdi – og ikke bare det som er trendy her og nå. 

Bruk detaljene 

Man kan også fokusere på detaljer som vinduer og dører, som kan endre hele uttrykket i hjemmet. Små detaljer kan nemlig utgjøre en svært stor forskjell i det store og det hele, og her kan. man gjøre mye med for eksempel små loppemarkedsfunn eller utskiftning av små ting som dørhåndtak. Det er faktisk sånn at detaljene har mye å si for et overordnet uttrykk, og det er lett å glemme når man innreder. 

Flere nyheter