Byg din helt egen garderobe med pleksiglass

29 august 2022
Johanne Larsen

editorial

Vil du oppgradere klesskapet ditt med smarte materialer? Da drømmer du helt sikkert om et lekkert walk in closet, og mye av det kan man faktisk gjøre selv for å få akkurat den følelsen et drømmeklesskap skal ha. Det skal vi se litt nærmere på her, så du kan få akkurat det uttrykket du er på jakt etter. 

Skap følelsen av en luksuriøs butikk 

Det som er formålet med et lekkert walk in closet, er jo å skape følelsen av at man går i en luksuriøs butikk. Det er heldigvis mulig, men da må man finne ut av akkurat hva det er butikkene gjør som gjør at det nettopp føles så lekkert og spesielt.

En del av dette er at butikkene er gode til å lage utstillinger. Det er ikke for mange ting, og hver enkelt ting får plass til å skinne. Det er også laget en god samhørighet og helhet i garderoben; det er lett å se hvilke ting som passer sammen og det blir morsommere og enklere å sette sammen antrekk. Det er et godt utgangspunkt hvis du vil skape butikkfølelsen.

pleksiglass stenger

Butikker bruker ofte gjennomsiktige montre og utstillingspidestaller, og det er faktisk ikke alltid at disse er i glass. Nei, ofte er de i pleksiglass, et smart og slitesterkt materiale med samme gjennomsiktighetsgrad som glass, men som er enkelt å vaske og tåler en hel del. Dette kan du også bruke, både plater og pleksiglass stenger når du skal skape butikkfølelsen i klesskapet ditt. Det er enkelt og greit! 

Kurater, kurater, kurater!

Det siste man må huske på når man skal putte ting inn i de flotte montrene man har laget, er at det er lurt å kuratere. Det er kanskje ikke alt som man trenger å ta vare på. Utstill tilbehør og sko å samme måte, så er det lettere å sette sammen fra topp til tå. 

Flere nyheter