Ta en opprydning før boligsalget

03 mai 2020
Elisabeth Novik Nielsen
Ta en opprydning før boligsalget

Dersom du er en av dem som har vunnet en budrunde går du sannsynligvis en travel tid i møte. Det er som regel mye å gjøre, både før og etter overtakelsen av den nye boligen. Før du begynner å pakke ned dine eiendeler kan det være smart å ta en aldri så liten opprydning først. Det anbefales at du går gjennom alle tingene dine for å se om det er noe du kan kvitte deg med.

Etter mange år i den samme boligen har du nok samlet mange ting du egentlig ikke trenger. Det kan derfor være smart å sortere bort det du ikke trenger for å være sikker på at du har kontroll over flyttelasset. Dersom du har noe som du ikke behøver lenger, kan du vurdere å selge dette videre til noen andre.

Du kan fint sende det du selger med et velkjent fraktselskap som DHL, slik at du er sikker på at mottakeren mottar pakken. Det er i dag mulig å sende det meste over store avstander. Dette er også et alternativ om du skal flytte til utlandet, eller har behov for å sende noe som ikke får plass i flyttebilen.

Klargjør boligen din for visning

Etter at du har tatt en aldri så liten opprydning i boligen din, er det lettere å få en oversikt over det du har. Du kan da enkelt rydde dette ned i esker som kan klargjøres for transport når den tid kommer.

Når du har bestemt deg for å selge boligen din er det viktig at du tar kontakt med en seriøs megler. Du vil raskt få videre veiledning i hvordan prosessen går videre.

Boligen din bør klargjøres før det skal tas bilder til boligannonsen. I den forbindelse bør boligen rengjøres og styles. Deretter vil du kunne glede deg over at potensielle boligkjøpere kommer på visningsdagen.

Flere nyheter