Stort utvalg av DisplayPort kabler

25 mai 2020
Maria Laugesen

Trenger du en forbindelse som kan føre over videosignal til din PC skjerm eller lignende? Da er DisplayPort standarden den riktige for deg. Den erstatter nemlig de gamle systemer som DVI og VGA i en ny, moderne og mye mer avansert standard.

Denne anvendes primært innen IT-teknologi og PC-systemer, der den tillater mange muligheter innen digitale skjermer og underholdningsorientert elektronikk. For utenom video kan din DisplayPort kabel nemlig overføre mange andre data som for eksempel USB, lyd og andre formater.

DisplayPort standarden kan anvendes både til privat og profesjonelt bruk på grunn av sine mange anvendelsesområder og muligheter. Det er en må-ha for deg som vil ha en rask, effektiv forbindelse med lyd og video til din PC, som kan levere et signal i høyeste kvalitet. Spesielt til PC-skjermen er teknologien optimal.

Her kan du nemlig få den absolutt beste oppløsningen helt uten reduksjon av bildets kvalitet eller forbindelse. Her får du en skjerm som ikke flimrer, og du mister ingen piksel i overførselen. Derfor anvendes teknologien i de beste PC-skjermer i dag.

Det finnes flere varianter av DisplayPort kabel, både i type og i utformingen av selve kabelen. DisplayPort teknologien er nemlig utviklet i flere versjoner i takt med at man teknologien utviklede seg og ble bedre.

Derfor vil de nyere versjoner kunne levere enda høyere kvalitet. Selve kabelen finnes i mange varianter, slik at DisplayPort standarden kan forbindes med mange forskjellige enheter.

Her får du blant annet kabler og adaptere som forbinder DisplayPort med HDMI, VGA, DVI og USB-C. På den måten kan du helt sikkert finne en variant som passer for deg og dine behov, uansett om det er til bruk i det private hjemmet, på arbeidsplassen eller ved utvikling av IT-teknologi. Da er du garantert en stabil og flott forbindelse av video, lyd og data til din PC.

Flere nyheter