Invester i kvalitet

25 november 2020
admin

Invester i kvalitet

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har hatt behov for å kjøpe en ny lader, enten det har vært til kjæresten min eller meg. Ting går i stykker og det er litt kjedelig når det ikke akkurat er gratis å kjøpe nytt heller. Men det er som det er i hvert fall og jeg kan jo ikke la være. Så denne gangen vil jeg virkelig investere i kvalitet. Noe som holder. så det bli en asus pc lader jeg kjøper denne gangen. For jeg vet at de holder skikkelig godt1

Trenger du en ny asus pc lader også?

Det kan være så mange grunner til at man trenger en ny lader. Jeg har akkurat kjøpt en ny asus pc lader på batterionline.no fordi den andre gikk i stykker.

Noen ganger tøer jeg at de lager ting i dårlig kvalitet med vilje sånn at vi blir nødt til å kjøpe flere, men hvis man tenker på hvordan vi bøyer og vrir på de ledningene gir det god mening hvorfor de ikke klarer så mye som jeg skulle ønske meg at de gjorde. Det gjelder jo alle kabler man bruker mye hver dag, så det er vel bare sånn det er.

Kjøp en ekstra

Det er kanskje ikke noe man anbefaler alle, men jeg tror at jeg litt er typen som liker å ha viktige ting i reserve. Sånn i tilfelle det skjer noe. At man havner i en perfekt storm av tilfeldigheter som gjør at man står uten lader når det virkelig gjelder og man ikke kan få tak i en. Da vil jeg gjerne ha en i reserve faktisk.

Så jeg har en asus pc lader liggende i en skuff, bare fordi jeg vil være ekstra sikker på at ingenting kan stå mellom meg og det å levere en eksamen.

Flere nyheter